Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η HELLENIC BUSINESS NETWORK ΙΚΕ εφεξής «Εταιρία», η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του referral marketing μεταξύ των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών,  αποδίδει μεγάλη σημασία στην σύννομη επεξεργασία, στην ασφάλεια και στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα επικοινωνείτε ή συνεργάζεσθε μαζί μας, όπως ενδεικτικά υποψήφιοι ή ενεργοί πελάτες και μέλη, καταναλωτές, επισκέπτες ιστοσελίδων, εργαζόμενοι, προμηθευτές, ιδιώτες, καταναλωτές, ή συνεργαζόμενοι τρίτοι με οποιοδήποτε  μέλος της Εταιρίας

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους όρους και τη σχετική Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρίας. Με τη χρήση των ιστοσελίδων μας και την  καταχώριση της σχετικής δήλωσης συγκατάθεσης, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα της οποίας οι όροι διέπουν εφεξής τη μεταξύ μας συμβατική σχέση και ενσωματώνονται στους όρους χρήσης της κάθε υπηρεσίας μας.

 

1.  Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα σας

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία σε χαρτί ή ηλεκτρονικό μέσο, που μπορεί να οδηγήσει, είτε απευθείας είτε συνδυαστικά με άλλες, στη μοναδική σας αναγνώριση ή στον εντοπισμό σας ως φυσικό πρόσωπο. Στην κα­τηγορία αυτή ανήκουν, κατά περίπτωση, στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, φυσικές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας, αριθμοί τηλεφώνων σας, και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιτρέπει τη μοναδική ταυτοποίηση σας κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), του νόμου 4624/2019, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας καθώς και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

 

2.  Ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε

Για όλους τους χρήστες, επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε όταν συμπληρώνετε φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υπηρεσίες μας και για την εγγραφή σας ως μέλη, φόρμες συμμετοχής είτε με φυσική παρουσία είτε online, σε εκδηλώσεις, σε συνέδρια, σε συναντήσεις, διαγωνισμούς, ερωτηματολόγια, όταν επικοινωνείτε μαζί μας για ερωτήσεις και υποστήριξη, όταν περιηγείστε στις ιστοσελίδες μας και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Τα δεδομένα που συλλέγουμε, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, είναι ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φυσική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου. Eπίσης συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες που μας στέλνονται από τον υπολογιστή σας, τη φορητή συσκευή και τους φυλλομετρητές (browsers) που χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας (“Αυτόματα Δεδομένα”). Αυτά συμπεριλαμβάνουν, για παράδειγμα, τη διεύθυνση IP σας, στατιστικά για την χρήση των υπηρεσιών μας, πληροφορίες για τον τρόπο προσέλευσης στις υπηρεσίες μας και δεδομένα που συλλέγονται μέσω Cookies, Pixel Tags και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά στην παράγραφο δήλωσης πολιτικής Cookies. Ενδέχεται επίσης να λάβουμε πληροφορίες και από άλλες πηγές, όπως από κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Chatbox κ.λπ.) και από ιστοσελίδες άλλων εταιρειών.

Επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με τη νομοθεσία και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή/και αγοράζετε απ’ ευθείας η/ και online υπηρεσίες μας, όταν καλείτε αριθμούς μας για την παροχή σε σας πληροφοριών και υπηρεσιών ενημέρωσης, καθώς και πληροφοριών  ή υπηρεσιών που αφορούν οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα τρίτων.

 

3.  Νόμιμη επεξεργασία

Η εταιρία θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας για τους ακόλουθους σύννομους σκοπούς επεξεργασίας (κατά το άρθρο 6 ΓΚΠΔ), κατά περίπτωση, με τη ρητή συγκατάθεση σας που μπορείτε ελεύθερα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε, ή για την εκτέλεση σύμβασης ή προσυμβατικής σχέσης μαζί σας, ή για την εξυπηρέτηση έννομου συμφέροντος μας ή για την προάσπιση ζωτικού σας συμφέροντος, ήτοι:

  • Για την εγγραφή μελών στη ΒΝΙ.
  • Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.
  • Για την διαχείριση των κλήσεων σας για την αναζήτηση πληροφοριών με στόχο την ολοκλήρωση των αιτημάτων σας.
  • Για να απαντήσουμε σε αιτήματα και ερωτήματα σας, σχετικά με  εκδηλώσεις/ υπηρεσίες μας καθώς και να σας παράσχουμε ενημέρωση και απάντηση σε προτάσεις σας και σε σχόλια περί βελτίωσης των προϊόντων και υπηρεσιών μας.
  • Για σκοπούς επικοινωνίας  και ενημέρωσης, όπως με  την αποστολή σε εσάς email, SMS  ή/και newsletter  σε σχέση μe τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις της Εταιρείας μας ή τρίτων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, εφόσον μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας (Opt-in). Μπορείτε να άρετε τη συγκατάθεσή σας (opt-out) όποτε το επιθυμείτε.
  • Για να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα των ερευνών, κληρώσεων και διαγωνισμών στους οποίους μπορεί να έχετε συμμετάσχει.
  • Για την συμμετοχή σας σε Online Εκδηλώσεις ή Εκδηλώσεις με φυσική παρουσία και για να υπάρχει η δυνατότητα της επικοινωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων μέσω πλατφόρμας.
  • Για την διαφημιστική προβολή υπηρεσιών και εκδηλώσεων της  Εταιρείας
  • Για την ανάλυση επισκεψιμότητας ιστοσελίδων μας και τη βελτίωση της εμπειρίας σας καθώς και για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικές με προϊόντα, υπηρεσίες, ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες.
  • Για εσωτερικές λειτουργίες μας και ανάλυση όπως εσωτερική διαχείριση, πρόληψη έναντι απάτης, χρήση από πληροφοριακά συστήματα διοίκησης, τιμολόγησης, λογιστικής, χρέωσης και ελέγχου καθώς και για τη σημμόρφωση με τους φορολογικούς κανονισμούς.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή τις προτιμήσεις σας αποστέλλοντας email στη διεύθυνση [email protected].

 

4.  Ποιες είναι οι αρχές συλλογής και επεξεργασίας

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στόχο έχει να σας ενημερώσει για τους όρους συλλογής, επεξεργασίας και διαβίβασης των προσωπικών δεδομένων σας που ενδέχεται να συλλέξουμε ως Υπεύθυνοι ή Εκτελούντες επεξεργασία. Η Εταιρία και το εκπαιδευμένο προσωπικό της εφαρμόζει τις δέκα Αρχές Επεξεργασίας του ΓΚΠΔ 2016/679 (νομιμότητα, αντικειμενικότητα, διαφάνεια, περιορισμός σκοπού, ελαχιστοποίηση δεδομένων, ακρίβεια, περιορισμός χρόνου αποθήκευσης, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα και λογοδοσία). Η Εταιρία προστατεύει και διασφαλίζει τα οκτώ Δικαιώματα σας ως προς τη χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας (ενημέρωση, πρόσβαση, δι­όρθωση, διαγραφή, περιορισμός επεξεργασίας, φορητότητα, εναντίωση και μη αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων βάσει προφίλ, όπως εξειδικεύονται στην ελληνική νομοθεσία). Τα ανωτέρω ισχύουν χωρίς καμία διάκριση και εφαρμόζονται σε όλες τις επεξεργασίες που διενεργούμε και σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

 

5.  Ποιοι οι τρόποι συλλογής των προσωπικών δεδομένων σας

Η Εταιρία συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα με την αποδοχή όρων χρήσης κάθε υπηρεσίας μας, όπως:

  • όταν καλείτε αριθμούς μας, όταν μας στέλνετε email, ή συμπληρώνετε αίτηση εγγραφής μέλους ή παραγγελία.
  • όταν επικοινωνείτε με τα γραφεία μας ή με το προσωπικό του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών και μελών μας, και με το τηλεφωνικό μας κέντρο, είτε για  παροχή υπηρεσιών είτε για έκφραση γνώμης, παραπόνων, ή σχολίων σας.
  • όταν μας στέλνετε την ταχυδρομική διεύθυνση έκδοσης ή αποστολής τιμολογίου ή απόδειξης παροχής υπηρεσιών.
  • όταν εγγράφεστε οικειοθελώς σε έντυπους ή ηλεκτρονικούς καταλόγους ώστε να λαμβάνετε έντυπα, ηλεκτρονικά, με SMS, με Email ή με newsletter, ενημερωτικό υλικό ή άλλο υλικό μάρκετινγκ ή να ανανεώνετε τις προτιμήσεις σας ή κατά τη συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις διαδικτυακές ή μη, διαγωνισμούς, ερωτηματολόγια και έρευνες.
  • όταν επισκέπτεσθε ιστοσελίδες μας μέσω των οποίων συλλέγουμε, με ρητή συγκατάθεση σας, μέσω cookies πληροφορίες από την τερματική σας συσκευή, όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου σας (IP), το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, ο τύπος και η έκδοση προγράμματος περιήγησης σας (browser) κ.λ.π.
  • όταν λαμβάνουμε έγγραφα, αιτήματα, παραγγελίες, δικόγραφα, εντάλματα κ.λπ. τρίτων φορέων, όπως εποπτικές, εισαγγελικές, δικαστικές, φορολογικές αρχές, για την διερεύνηση εγκλημάτων και την προστασία σας έναντι απάτης ή καταπολέμησης κάθε μορφής εγκληματικότητας και αποτροπής προσβολής εννόμων αγαθών (προστατευόμενα πνευματικά έργα, λογισμικό, μουσική).

 

6.  Ελαχιστοποίηση, αποθήκευση και διαγραφή των δεδομένων σας

Η Εταιρία θα σας ζητήσει πάντα τα ελάχιστα απαιτούμενα κατά νόμο προσωπικά σας δεδομένα για να συνδεθείτε με ηλεκτρονικές πλατφόρμες και υπηρεσίες μας, για να αγοράσετε υπηρεσίες, για να επικοινωνήσετε μέσω ιστοσελίδων με άλλους χρήστες ή για να λάβετε μέρος σε εκδηλώσεις, συζητήσεις, συνέδρια, διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες.

Η Εταιρία μας διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρόνο επιβάλλεται από τους συμβατικούς όρους κάθε υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την κείμενη νομοθεσία, βάσει του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας, ενώ στη συνέχεια τα ανωνυμοποιεί ή τα καταστρέφει. Μπορείτε να μας ρωτήσετε και να πληροφορηθείτε ποια δεδομένα συλλέγουμε για σας και να τα διορθώσετε ή να τα διαγράψετε, συμπληρώνοντας σχετική αίτηση που έχουμε διαθέσιμη, εκτός εάν η διατήρηση τους επιβάλλεται από το νόμο για φορολογικούς, αποδεικτικούς ή δικαστικούς σκοπούς και για δίωξη παράνομων πράξεων.

 

7.  Πολιτική Cookies

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία E-privacy 2009/136/ΣΕ (η οποία θα αντικατασταθεί με τον Κανονισμό ePrivacy) και τις από 25.2.2020 Οδηγίες της ΑΠΔΠΧ, η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των «cookies». Πρόκειται για διαδικτυακά εργαλεία συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών που προέρχονται από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή συνεργαζόμενες ιστοσελίδες τρίτων φορέων, προκειμένου να μετρηθεί η επισκεψιμότητα, να βελτιωθεί η λειτουργία, το περιεχόμενο και η συνολική εμφάνιση της ιστοσελίδας μας και να προσαρμοστεί στις ανάγκες των πελατών μας. Χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες: Αυτά που δημιουργούνται από τον ιδιοκτήτη του δικτυακού τόπου (“first party cookies”) και αυτά που δημιουργούνται από τρίτα συνεργαζόμενα μέρη (“third party cookies”). Τα τελευταία μπορούν να αναγνωρίσουν τη συσκευή σας και όταν επισκέπτεστε άλλους δικτυακούς τόπους που τα χρησιμοποιούν.

Κατά τη χρήση της δικής μας ιστοσελίδας, γίνεται καταρχήν επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας από τρίτους (“third party cookies”), όπως κοινωνικά δίκτυα και μηχανές αναζήτησης, π.χ. Google Analytics, Facebook social plug-ins, + κ.λπ., χωρίς ουδεμία εμπλοκή, επιρροή ή έλεγχο εκ μέρους της Εταιρίας και διαβιβάζονται είτε εντός είτε εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (27 κράτη - μέλη ΕΕ συν Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία), για τα οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι εν λόγω τρίτοι. Αν δεν επιθυμείτε τρίτα μέρη, όπως (Google, Facebook, Instagram,  κ.λ.π.) να λαμβάνουν πληροφορίες από το πρόγραμμα πλοήγησης σας, όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες της Εταιρίας μπορείτε να εξαιρεθείτε από τους όρους που παρέχονται από την εκάστοτε Πολιτική Χρήσης που υπάρχει στην ιστοσελίδα κάθε τέτοιου τρίτου μέρους. Παρότι τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης (browsers) αποδέχονται αυτόματα τη χρήση των cookies, μπορείτε πάντα να  αλλάξετε τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας, επιλέγοντας να μην αποδεχτείτε τα cookies, ή να σας ζητείται να αποδεχθείτε το κάθε ένα από αυτά χωριστά Πλην όμως, πρέπει να γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο θα περιορίσει το εύρος των διαθέσιμων σε σας δυνατοτήτων περιήγησης σε κάθε διαδικτυακή ιστοσελίδα και την εμπειρία χρήσης.

Επιπλέον η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί ΒΝΙ cookies (First party cookies)  για την λειτουργία των υπηρεσιών μας, για  στατιστικά, για διαμόρφωση των υπηρεσιών  μας (customization), για την κατανόηση του πώς χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μας, πόσο αποτελεσματικές είναι οι καμπάνιες marketing καθώς και για να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε να μην δέχεστε καθώς και να διαγράψετε τα ΒΝΙ cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας (browser). Ορισμένα όμως από τα ΒΝΙ cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των υπηρεσιών.

 

8.  Διαβίβαση δεδομένων σας σε τρίτους

Κατά κανόνα η Εταιρία μας δεν διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο όταν λειτουργούμε ως ενδιάμεσοι και στην έκταση που αυτό επιβάλλεται για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας και να εκπληρώσουμε αιτήματα σχετικά με τις εκ μέρους μας παρεχόμενες υπηρεσίες. Τέτοια τρίτα μέρη ενδέχεται να είναι επίσημοι κρατικοί και εποπτικοί φορείς (π.χ. διωκτικές και εισαγγελικές αρχές. Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ΑΠΔΠΧ, ΕΕΤΤ, ΑΔΑΕ, εποπτικές αρχές), όταν κληθούμε να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία και να αποτρέψουμε σε βάρος μας και σε βάρος των πελατών μας έκνομες ενέργειες (π.χ. τηλεπικοινωνιακή απάτη, εξύβριση, προσβολή προσωπικότητας κ.λπ.). Μπορεί ακόμα οι τρίτοι να είναι εταιρίες τηλεπικοινωνιών, τηλεοπτικοί σταθμοί, cloud providers, νοσηλευτικά ιδρύματα, επαγγελματικοί σύλλογοι, πάροχοι οπτικοακουστικού περιεχομένου, ακτοπλοϊκές εταιρίες, συστήματα κράτησης θέσεων και άλλα παγκόσμια συστήματα διανομής.

Στην Εταιρία μας επιλέγουμε αξιόπιστους παρόχους και προσπαθούμε να θέτουμε συμβατικούς περιορισμούς σε τρίτους που λαμβάνουν τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να διασφαλίσουμε τη σύννομη χρήση τους. Δεν μπορούμε όμως να σας εγγυηθούμε ότι δε θα χρησιμοποιήσουν ή θα αποκαλύψουν τα δεδομένα αυτά, χωρίς την άδεια σας. Γι' αυτό το λόγο σας συνιστούμε να εξετάζετε προσεκτικά τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων τυχόν τρίτων παροχών/προμηθευτών, των οποίων προϊόντα ή υπηρεσίες αγοράζετε μέσω των ιστοσελίδων μας.

Προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, ίσως χρειαστεί να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων χωρών κατά βάση εντός και εξαιρετικά εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) βάσει αποφάσεων επάρκειας της ΕΕ, εταιρικών δεσμευτικών κανόνων, τυποποιημένων συμβάσεων και εγκεκριμένων κωδίκων δεοντολογίας.

 

9.  Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας

Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων σας. Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες μεταφέρονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται, σύμφωνα με τα κατάλληλα διεθνή πρότυπα και διαδικασίες ασφαλείας. Στην Εταιρία διαθέτουμε εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό, ενώ αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας της ιδιωτικότητας και όλων των προσωπικών σας πληροφοριών. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας και χρησιμοποιούμε τα κα­τάλληλα τεχνικά και επιχειρησιακά εργαλεία, όπως ανωνυμοποίηση, ψευδωνυμοποίηση, κρυπτογράφηση δεδομένων, χρήση firewalls, καθιέρωση επιπέδων πρόσβασης, εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους και συνεργάτες, εκπαίδευση προσωπικού, περιοδικοί έλεγχοι, συμμόρφωση προς διεθνή πρότυπα ασφάλειας και επιχειρησιακής συνέχειας.

Όποιος συνεργάτης μας έχει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, τις χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνετε αποκλειστικά με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική και σύμφωνα με τη ρητή και ειδική συγκατάθεση σας ανά τύπο επεξεργασίας την οποία μπορείτε οποτεδήποτε και ελεύθερα να ανακαλέσετε με επικοινωνία μαζί μας.

 

10.  Προβολή στοχευμένων διαφημίσεων

Εφόσον μας έχετε δώσει έγγραφη συγκατάθεση ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα σας μαζί με άλλες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, μετά από ανθρώπινη παρέμβαση του εμπορικού μας τμήματος, ώστε να προβάλουμε διαφημίσεις σχετικές με τις προφανείς προτιμήσεις σας, στην ιστοσελίδα μας ή σε κάποια άλλη ιστοσελίδα.

Ωστόσο, δεν χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένα εργαλεία εντοπισμού και αξιολόγησης του καταναλωτικού σας προφίλ και των εν γένει προτιμήσεων σας με άλλες προσωπικές πληροφορίες (όπως τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου) για να προβάλουμε διαφημίσεις ή να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές. Επιπλέον, δε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτους, ώστε εκείνοι να έχουν τη δυνατότητα να σας αποστέλλουν αντίστοιχες διαφημίσεις, εκτός εάν έχετε ρητά συναινέσει εγγράφως σε αυτές. Αν επιθυμείτε να σταματήσουμε να σας στέλνουμε ενημερώσεις ή προσφορές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που βρίσκεται στο τέλος κάθε ηλεκτρονικού μηνύματος που τυχόν λάβατε από εμάς (unsubscribe).

 

11.  Σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων

Οι ιστοσελίδες της Εταιρίας μας περιέχουν συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες τρίτων, ανεξάρτητων φορέων οι οποίες λειτουργούν και συντηρούνται αποκλειστικά από αυτούς, και τις οποίες δεν ελέγχουμε, όπως προαναφέραμε. Συνεπώς, εμείς δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο, τις ενέργειες ή τις πολιτικές αυτών των ιστοσελίδων. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις αντί­στοιχες πολιτικές προστασίας δεδομένων στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, καθώς μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από τη δική μας.

 

12.  Μη ζητηθείσα εμπορική επικοινωνία

Η Εταιρία δεν επιτρέπει τη χρήση της ιστοσελίδας μας ή των υπηρεσιών μας για μετάδοση μαζικών ή ανεπιθύμητων εμπορικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (spam). Ακόμη, δεν επιτρέπουμε την αποστολή μηνυμάτων από και προς τους πελάτες μας τα οποία χρησιμοποιούν ή περιέχουν μη έγκυρες ή παραποιημένες επικεφαλίδες, μη έγκυρα ή μη υπαρκτά ονόματα χώρου (domain names), τεχνικές απόκρυψης προέλευσης του κάθε μηνύματος, ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες ή παραβιάζουν τους όρους χρήσης ιστοσελίδων. Δεν επιτρέπουμε με κανέναν τρόπο, τη συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γενικών πληροφοριών των πελατών και των συνδρομητών μας, μέσω της ιστοσελίδας μας ή των υπηρεσιών μας. Δεν επιτρέπουμε και δεν εξουσιοδοτούμε καμία προσπάθεια χρήσης των υπηρεσιών μας με τρόπο που θα μπορούσε να βλάψει, απενεργοποιήσει, επιβαρύνει οποιοδήποτε μέρος των υπηρεσιών μας ή να παρεμποδίσει οποιονδήποτε επιθυμεί να χρησιμοποιήσει σύννομα τις υπηρεσίες μας.

Αν θεωρήσουμε πως γίνεται κάποια μη εξουσιοδοτημένη ή ακατάλληλη χρήση σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας, μπορούμε, χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να εμποδίσουμε μηνύματα από έναν συγκεκριμένο χώρο στο διαδίκτυο (domain), έναν διακομιστή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή μια διεύθυνση ΙΡ. Έχουμε τη δυνατότητα να διαγράψουμε αμέσως οποιονδήποτε λογαριασμό κάνει χρήση των υπηρεσιών μας, ο οποίος κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, μεταδίδει ή συνδέεται με τη μετάδοση οποιωνδήποτε μηνυμάτων που παραβιάζουν την παρούσα πολιτική.

Η Εταιρεία ωστόσο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανεπιθύμητη εμπορική επικοινωνία ή προωθητικές ενέργειες μεταξύ των επαγγελματιών και επιχειρηματιών που είναι μέλη της ή που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που δοργανώνει ή προωθεί.

 

13.  Δικαιώματα και Επικοινωνία για ερωτήσεις ή σχόλια

Σύμφωνα με τη νομοθεσία και το γενικό κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων έχετε το δικαίωμα στην πληροφόρηση για τα προσωπικά σας δεδομένα, στην πρόσβαση σε αυτά, στη λήψη αντιγράφων τους, στην διόρθωση και επικαιροποίησή τους. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή τους ή τον περιορισμό της επεξεργασίας τους, σύμφωνα και με όσα αναφέρονται στην παράγραφο 3.  Επίσης, μπορείτε να άρετε τη συγκατάθεσή σας (opt-out) από την λίστα αποδεκτών επικοινωνίας marketing, newsletters και emails. Έχετε επίσης το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα πολιτική ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει τις αρχές που ορίζονται σε αυτή, παρακαλούμε να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr), Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα+30 210 6475600, email επικοινωνίας [email protected], αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

14.  Ισχύς Πολιτικής Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική δημοσιεύθηκε από την Εταιρία στις 08/01/2021 και υπόκειται σε περιοδική βελτίωση και αναθεώρηση.

Πρόσφατα Νέα από τη BNI παγκοσμίως

    Ajax loader image
newspaperImg

Τα νέα μας

Θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας?

Please enter your email address