Εκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις των Μελών

Όλες μας οι εκπαιδεύσεις γίνονται online.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα workshops ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους ανά θέμα εκπαίδευσης.

Η παρακάτω λίστα εκπαιδεύσεων αποτελεί μέρος του συστήματος ΒΝΙ και απευθύνεται στα μέλη μας. Αν δεν είστε ακόμη μέλος και ενδιαφέρεστε για το περιεχόμενό μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Απαραίτητα:

1. Κάμερα για να σας βλέπουμε,

2. Μικρόφωνο για να σας ακούμε &

3. Γραφική ύλη για να σημειώνετε.

4. Φροντίστε τις συνθήκες γύρω σας για να είστε απερίσπαστοι

Open Mic

Είστε νέο μέλος; Είστε παλαιότερο μέλος;

Οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε γύρω από το σύστημα ΒΝΙ, απορίες, το BNI Connect ή με ότι άλλο θέλετε να σας βοηθήσουμε, σας περιμένουμε κάθε Τρίτη 5:00-6:00μμ στην Online παρέα μας.

open mic

Member Success Program

Αποτελεί τη βασική εκπαίδευση του μέλους την οποία παρακολουθεί εντός του πρώτου μήνα από την έναρξη της συμμετοχής του ώστε να γίνει άμεσα λειτουργικός, να δίνει και να λαμβάνει συστάσεις. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 2.5 ώρες 

Εκπαιδευτής: Έλλη Γλύτσου

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου

Ώρες 5:00μμ – 7:30μμ

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου

Ώρες 5:00μμ – 7:30μμ

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Ώρες 5:00μμ – 7:30μμ

Στόχευση συστάσεων και οι κατ' ιδίαν συναντήσεις (1-2-1)

Τυχαίες συστάσεις ή συστάσεις ως προιόν της στρατηγικής σας; Οι σχέσεις εμπιστοσύνης είναι αποτέλεσμα δυαδικής δουλειάς. Στην εκπαίδευση αυτή θα δούμε το πλαίσιο και τη συστηματοποίηση των κατ’ ιδίαν ραντεβού σας με τα άλλα μέλη (τα λέμε one to one, για συντομία 1-2-1) ώστε να φτάσετε σε επίπεδο στρατηγικών συστάσεων με όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους. Αν σκοπεύετε να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτή την εκπαίδευση, ελάτε προετοιμασμένοι: συμπληρώστε όλες τις φόρμες (GAINS, βιογραφία, power 1-2-1) και προσκαλέστε και άλλα μέλη που θα θέλατε να περάσετε μαζί τους 2 εποικοδομητικές ώρες γνωριμίας και ελάτε μαζί στην εκπαίδευση. Πολλές ιδέες και δουλειές έχουν προκύψει συχνά μετά από μια εκπαίδευση “Επιτυχημένα 1-2-1”. Συστήνουμε να παρακολουθείτε την εκπαίδευση αυτή μία ή δύο φορές το χρόνο, ώστε να εμβαθύνετε στα εργαλεία της μεθόδου. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 2 ώρες.

Εκπαιδευτής: Έλλη Γλύτσου

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου

Ώρες 5:00μμ – 7:00μμ

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου

Ώρες 5:00μμ – 7:00μμ

Η Εβδομαδιαία Παρουσίασή σας

Το να εκπαιδεύετε, στοχεύετε και εμπνέετε τα μέλη της ομάδας σας προκειμένου να σας συστήνουν, απαιτεί γνώση και στρατηγική. Στην εκπαίδευση αυτή θα δουλέψουμε πάνω στη λογική και τη μεθοδολογία ώστε να δομήσετε τις 52 εβδομαδιαίες παρουσιάσεις σας που θα σας φέρουν τις συστάσεις που χρειάζεστε, ζητώντας στοχευμένα.

Συστήνουμε να παρακολουθείτε την εκπαίδευση αυτή αφού έχετε γράψει την παρουσίασή σας, ώστε να έρθετε με απορίες και πολλές ερωτήσεις!  Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 1.5 ώρα

Εκπαιδευτής: Άννα Παπαγεωργίου

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου

Ώρες 4:00μμ – 5:30μμ

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Ώρες 4:00μμ – 5:30μμ

Η Κύρια Παρουσίαση του Μέλους - Feature Presentation

Από τις παρουσιάσεις σας οι άνθρωποι καταλαβαίνουν παραπάνω στοιχεία της δουλειάς και της προσωπικότητάς σας, αλλά και πώς ακριβώς μπορούν να σας βοηθήσουν, τί συστάσεις χρειάζεστε, και πώς θέλετε να μιλήσουν για εσάς ώστε να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τρίτων. Η εκπαίδευση αυτή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις βάσεις για ποιοτικές συστάσεις.

Συστήνουμε να παρακολουθείτε την εκπαίδευση αυτή αφού έχετε γράψει την παρουσίασή σας, ώστε να έρθετε με απορίες και πολλές ερωτήσεις!  Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 1.5 ώρα

Εκπαιδευτής: Άννα Παπαγεωργίου

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου

Ώρες 4:00μμ – 5:30μμ

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου

Ώρες 4:00μμ – 5:30μμ

Η Επαγγελματική σας Σφαίρα – Power Team

ON REQUEST (το workshop αυτό αποδίδει όταν το παρακολουθούν τουλάχιστον το 50% μιας ομάδας, όλοι μαζί)

Οι επαγγελματίες με τους οποίους έχετε επιλέξει να συνεργάζεστε και εμπιστεύεστε στην καθημερινότητα της δουλειάς σας αποτελούν την επαγγελματική σας σφαίρα. Είναι κοντινά επαγγέλματα του κλάδου σας, μιλάτε την ίδια γλώσσα και εξυπηρετείτε τουλάχιστον κατά 80% τους ίδιους πελάτες. Όταν οι άνθρωποι αυτοί βρεθούν μαζί σας στην ομάδα σας ΒΝΙ, τότε ο τζίρος που επιτυγχάνετε απογειώνεται και η επαγγελματική σας σφαίρα μετατρέπεται σε power team.

Η εκπαίδευση αυτή είναι πιο αποδοτική όταν την παρακολουθούν ολόκληρες οι ομάδες μελών.  Συζητήστε με την ομάδα σας, και προτείνετε να την παρακολουθήσετε όλοι μαζί.  Μετά επικοινωνήστε με το γραφείο για να κλείσετε ημερομηνία για την εκπαίδευση.

Σειρά Εκπαιδεύσεων των Προεδρείων των Ομάδων

Εδώ θα βρείτε την σειρά συναντήσεων ανά τον ρόλο που έχετε αναλάβει στο προεδρείο της
ομάδας σας για το τρέχον εξάμηνο

Παρέα Προεδρείων

Συνάντηση feedback και ανταλλαγής απόψεων. Αφορά τους ρόλους Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα και Υπεύθυνο Υποδοχής. Στη συνάντηση αυτή θα ανταλλάσσετε απόψεις και πρακτικές επιτυχίας της ομάδας σας με τα άλλα προεδρεία των ομάδων ΒΝΙ, θα κάνετε ερωτήσεις και θα σχεδιάζουμε όλοι μαζί την επιτυχία σας.

Πραγματοποιείται κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα, 3:00μμ – 4:00μμ

Κάνοντας την εγγραφή σας τη πρώτη φορά, έχετε εγγραφεί για τη σειρά των συναντήσεων

Παρέα Μεντόρων

Η μηνιαία συνάντηση στην οποία συναντώνται όλοι οι μέντορες από όλες τις ομάδες ΒΝΙ, ανταλλάσσουν υλικά, απόψεις, ερωτούν και λαμβάνουν απαντήσεις.

Πραγματοποιείται κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα, 4:00μμ – 5:00μμ

Κάνοντας την εγγραφή σας τη πρώτη φορά, έχετε εγγραφεί για τη σειρά των συναντήσεων

Παρέα Υπεύθυνων Εκπαίδευσης

Συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων που αφορά τους Υπεύθυνους Εκπαίδευσης των ομάδων.

Πραγματοποιείται κάθε δεύτερη Πέμπτη του μήνα, 4:00μμ – 5:00μμ

Κάνοντας την εγγραφή σας τη πρώτη φορά, έχετε εγγραφεί για τη σειρά των συναντήσεων