Η εμπειρία ΒΝΙ

Από το 1985, η ΒΝΙ βοηθάει ανθρώπους του επιχειρείν σε όλο τον πλανήτη, όπου υπάρχει οργανωμένη αγορά. Τα μέλη της ΒΝΙ πιστεύουν στις ίδιες αξίες και λειτουργούν βοηθητικά για τους γύρω τους, ως μέρος της κουλτούρας συνεργασίας και ανάπτυξης που στηρίζουμε.
Τα μετρήσιμα αποτελέσματα μέσα από τις συνεργασίες των μελών μας δημοσιεύονται μηνιαίως στην πλατφόρμα για τα μέλη, ενώ το κάθε μέλος βλέπει στην εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο, ανά πάσα στιγμή, πόσο βοήθησε και πόσο βοηθήθηκε.
Νανά Παπαδογεωργάκη
Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω, Διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών ΑΚΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και ADR center (Italy)

Βοηθώ άλλους ανθρώπους και με βοηθούν και εκείνοι, όχι ως αντάλλαγμα αλλά ως ανθρώπινη & επιχειρηματική πρακτική.

Δημήτρης Μηλιόρδος
Ασφαλιστικός σύμβουλος

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις συμμάχους στην ανάπτυξη. Κάθε χρόνο, ένα σημαντικό μέρος του τζίρου μας προέρχεται από συστάσεις μελών της ομάδας μου, και αντίστοιχα βοηθώ όλα τα μέλη της ομάδας, έχοντας δώσει συστάσεις που έχουν παράξει σε νέες εργασίες πάνω από 800.000€.

Ελένη Παπαδόγιαννη
Συνιδιοκτήτρια εταιρίας Digital Marketing

Είμαι μέλος από το 2017, έχω βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να πετύχουν αυτά που αξίζουν, και έχουν βοηθήσει και εκείνοι εμένα, με αποτέλεσμα να έχω πενταπλασιάσει τον τζίρο της επιχείρησής μου σε μια σταθερά ανοδική πορεία.

Ευάγγελος Μιχέλης
Interior Designer

Με βοηθάει να βλέπω το μέλλον και την εξέλιξη της δουλειάς μου, παραγωγικά και εμπορικά.

Κατερίνα Ευθυμίου
Αρχιτέκτων – μηχανικός

Αναπτύσσω τη δουλειά μου και τον εαυτό μου- ανήκω σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, μια μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια αποτελούμενη από συμφασικούς ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι τις ανησυχίες και τις απόψεις μου και εκείνοι το ίδιο. Αυτό είναι ανεκτίμητο!

Λήδα Ραΐση
Ειδική στην τέχνη του γυαλιού

Το οτι μοιράζομαι τους στόχους μου με τα μέλη της ομάδας μου, με βοηθάει πολύ στο να τους πετυχαίνω.

Βασίλης Κατσαμάκος
Χονδρική – Λιανική πλακιδίων και ειδών υγιεινής

Λαμβάνω σε καθημερινή βάση το σφυγμό της αγοράς, έχω έγκυρη ενημέρωση & ανατροφοδότηση από 20 διαφορετικούς κλάδους που εκπροσωπούνται μέσα στην ομάδα μου.

Μάκης Ψαρουδάκης
Ιδρυτής και CEO της Creative people IT Ltd

Μπήκα στη ΒΝΙ για την ανάπτυξη του τζίρου μου και τώρα το θεωρώ δεδομένο και ελάχιστο μπροστά στις άλλες αναβαθμίσεις που με βοήθησε να κάνω στη δουλειά μου και τον εαυτό μου.

Επισκεφτείτε μια επιχειρηματική ομάδα ΒΝΙ

Μπορεί να έχετε προσκληθεί ή να έχετε επισκεφτεί μια φορά ένα επιχειρηματικό γκρουπ ΒΝΙ στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την εμπειρία του μέλους και τα οφέλη, άμεσα και μακροπρόθεσμα.

Παιχνίδι για επιχειρηματίες

Στη ΒΝΙ έχετε πρόσβαση στην online πλατφόρμα BNI Connect που φέρνει σε άμεση επικοινωνία ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. 

Στην ίδια πλατφόρμα καταχωρείτε τις διαδράσεις σας με τα άλλα μέλη, και έτσι δημιουργούνται τα προσωπικά σας στατιστικά στοιχεία με τα οποία αξιολογείτε τη συμμετοχή σας κάθε στιγμή και προγραμματίζετε την εμπορική σας ανάπτυξη.

Οι εβδομαδιαίες συνεδριάσεις online

Τα μέλη μας συνεδριάζουν με συγκεκριμένο πρόγραμμα μια φορά την εβδομάδα, προσκαλώντας και επισκέπτες. Οι εβδομαδιαίες συνεδριάσεις των ομάδων μας αποτελούν την αρχή για την επιμέρους καλλιέργεια των επαγγελματικών σχέσεων που οδηγούν σε συνεργασίες και επαγγελματικές συστάσεις.

Είτε βρίσκεστε στα μεγάλα αστικά κέντρα, ή μια μικρότερη πόλη ή χωριό της χώρας μας, τώρα έχετε τα ίδια δικαιώματα και την ίδια πρόσβαση στις γνωριμίες, την ενημέρωση, την εξέλιξη, τη συνεργασία.

Επισκεφτείτε μια ομάδα μας​

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε σε μια online συνεδρίαση ομάδας ΒΝΙ.

Κάθε μέρα χιλιάδες ομάδες ΒΝΙ συνεδριάζουν, με συμμετέχοντες ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Ζητήστε μας να σας καλέσουμε επισκέπτη σε μια Ελληνική ομάδα ΒΝΙ, και προετοιμαστείτε να πάρετε και εσείς το λόγο κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

 

Συμμετάσχετε σε ένα workshop​

Οι σημαντικότερες σημειώσεις που θα κρατήσετε από τα σεμινάριά μας, είναι οι δικές σας αναπτυξιακές σκέψεις που δημιουργήθηκαν από τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους εκπαιδευτές και τα μέλη μας.

 

Αναπτύξετε το προσωπικό σας leadership

Σας βοηθούμε να κάνετε τη διαφορά στην τοπική κοινωνία προσφέροντας αποκλειστικές ευκαιρίες ανάπτυξης και συνεργασίας στους γύρω σας. Η ΒΝΙ μεταξύ άλλων τις προσφέρει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στο Leader board μιας ομάδας ως ιδρυτής, πρόεδρος, ή μέλος του προεδρείου, αναλαμβάνοντας καθήκοντα προβολής και ομαδικότητας. Επιπλέον ως έμπειρο μέλος αποκτάτε την ιδιότητα του Ambassador εντός τις ΒΝΙ κοινότητας, με προνομιακή προβολή και εικόνα εντός τις χώρας αλλά και διεθνώς.

Δικτυωθείτε τοπικά και διεθνώς συμμετέχοντας στα συνέδριά μας ​

Οι εκδηλώσεις της ΒΝΙ συγκεντρώνουν ανθρώπους από όλους τους κλάδους της αγοράς και σας προσφέρουν πρόσβαση σε ένα κοινό βοηθητικό και υποστηρικτικό. Τα συνέδρια και τα events της ΒΝΙ σας προσφέρουν αναγνωρισιμότητα και αξέχαστες στιγμές υψηλού επιπέδου, ως συμμετέχοντα.

Και αν είστε χορηγός σε κάποιο από τα διεθνή συνέδρια της ΒΝΙ δημιουργείτε άμεση και αποτελεσματική αναγνωρισιμότητα και αμεσότητα στην επικοινωνία με εκατοντάδες χιλιάδες networkers από όλο τον κόσμο οι οποίοι μετά μεταφέρουν το μήνυμά σας στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται.