Γνωρίστε μας

Τι είναι η ΒNI;

Είμαστε ένα επιχειρηματικό δίκτυο που στηρίζουμε 300.000 ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε 75 χώρες του κόσμου. Προσφέρουμε τα εργαλεία και το πλαίσιο στο οποίο οι άνθρωποι συνεργάζονται και εξελίσσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ παράλληλα χτίζουν σχέσεις ζωής με άλλους επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους της αγοράς, τοπικά και διεθνώς. Από το 1985, βοηθούμε επιχειρηματίες όλων των κλάδων να δημιουργούν σταθερά αναπτυσσόμενη ροή νέων ευκαιριών ανάπτυξης. Αυτό που ξεχωρίζει τη ΒΝΙ από οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό δίκτυο, είναι οτι τα μέλη και οι επιχειρηματικές μας ομάδες ακολουθούν ένα συγκεκριμένο σύστημα, μέσα στο οποίο καλλιεργείται η εμπιστοσύνη, και ανταλλάσσονται επαγγελματικές συστάσεις που δημιουργούν νέες δουλειές.

Ο στόχος μας

είναι να βοηθούμε ιδιοκτήτες μικρομεσαίων  επιχειρήσεων να αναπτύσσουν τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους.

Οι αξίες μας

Givers gain
Χτίσιμο σχέσεων
Δια βίου μάθηση
Παράδοση και καινοτομία
Θετική συμπεριφορά
Υπευθυνότητα
Αναγνώριση

Μόνος φτάνεις μέχρι ένα σημείο. Στη ΒΝΙ ανακαλύπτεις μια κοινότητα ανθρώπων που έχουν την ίδια κουλτούρα, τις ίδιες ανησυχίες και στόχους με σένα.

GIVERS GAIN®

GIVERS GAIN®

Να είσαι διατεθειμένος να δώσεις, πριν να περιμένεις να πάρεις.

Σαν τον γεωργό που καλλιεργεί γνωρίζοντας ότι πρέπει να περιμένει πριν να μαζέψει τη σοδειά του, πρέπει να γνωρίζεις ότι θα χρειαστεί να καλλιεργήσεις τις σχέσεις σου πριν περιμένεις ότι θα πάρεις.

Ζώντας σε ένα συναλλακτικό κόσμο είναι δύσκολο να το ακολουθήσει κάποιος, ωστόσο είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος που φέρνει τα μεγαλύτερα οφέλη.

Χτίσιμο σχέσεων

Χτίσιμο σχέσεων

Κανείς δεν είναι επιτυχημένος από μόνος του.

Εξελίσσοντας την ικανότητά μας στην καλλιέργεια των ανθρώπινων σχέσεων δημιουργούμε – και μέσα στο χρόνο εξελίσσουμε- ένα υποστηρικτικό δίκτυο. Το δίκτυο αυτό αποτελεί βασικό παράγοντα της επιτυχίας μας στις επιχειρήσεις και τη ζωή γενικότερα.

Δια βίου μάθηση

Δια βίου μάθηση

Η αξία μας μεγαλώνει, όσο αναπτύσσουμε και εξελίσσουμε τις γνώσεις και τις ικανότητές μας. Ο κόσμος γύρω μας βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και αλλαγή. Όσο μαθαίνουμε νέα πράγματα και αναβαθμίζουμε τις γνώσεις μας και τους τρόπους που τις εφαρμόζουμε και τις επικοινωνούμε, τόσο πιο σχετικοί είμαστε με αυτό που ζητάει η αγορά και οι πελάτες.

Και τόσο πιο καλά νιώθουμε σε σχέση με τους γύρω μας, την εποχή και τις αλλαγές…

Παράδοση & Καινοτομία

Παράδοση & Καινοτομία

Η παράδοση μας λέει ποιοι είμαστε.

Η καινοτομία μας λέει πού θέλουμε να πάμε.

Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι ως οντότητα, εταιρία ή οργανισμός, και πρέπει να ξέρεις πού πηγαίνεις. Έτσι κρατάς γερά το τιμόνι της πορείας σου και έχεις κάθε στιγμή εικόνα της θέσης σου σε σχέση με την αγορά, τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω σου.

Θετική συμπεριφορά

Θετική συμπεριφορά

Υπάρχει μια συνήθεια, αυτή του να βρίσκεις τα θετικά σε καθετί που συμβαίνει στη δουλειά και τη ζωή σου.

Η συνήθεια να βλέπεις στα πάντα τη θετική πλευρά αποτελεί τη βασική κινητήριο δύναμη σε ότι κάνεις.

Αυτοί που βλέπουν το θετικό σε καταστάσεις, ανθρώπους και στον εαυτό τους, έλκουν τους ανθρώπους σαν μαγνήτες. Και έλκουν και ευκαιρίες, επιτυχία, πλούτο.

Περικλείοντας την καθημερινότητά μας με ανθρώπους θετικούς και εποικοδομητικούς η ζωή μας γίνεται καλύτερη και έχουμε περισσότερη ενέργεια για τα πάντα. Γι αυτό στη ΒΝΙ, η μη- θετική συμπεριφορά είναι λόγος για την απομάκρυνση ενός μέλους.

Υπευθυνότητα

Υπευθυνότητα

Ο πιο σύντομος δρόμος προς τη δημιουργία εμπιστοσύνης είναι να λές κάτι και μετά να το κάνεις.

Δηλώνοντας υπεύθυνος δεν ανεβάζω την εμπιστοσύνη που μου έχει κάποιος. Μόνο δημιουργώντας υποσχέσεις και τηρώντας τες.

Ένας έξυπνος, εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος ομαδικής εμπιστοσύνης είναι να δείξω την υπευθυνότητά μου σε όλη την ομάδα αναλαμβάνοντας και φέρνοντας επάξια εις πέρας έναν ρόλο leadership μέσα στην ομάδα, για το καλό της ομάδας.

Αναγνώριση

Αναγνώριση

Λέγοντας στους ανθρώπους γύρω σου πόσο εκτιμάς αυτά που κάνουν για σένα και τη δουλειά σου, είναι σαν να βάζεις καύσιμο στη μηχανή των ανθρώπινων σχέσεων.

Πες στους ανθρώπους πόσο εκτιμάς αυτό που έκαναν για σένα ή τη δουλειά σου ειλικρινά, όχι γιατί έτσι πρέπει. Ο άνθρωπος που από την καρδιά του αναγνωρίζει στους άλλους τη συνεισφορά τους σε κάτι και τους το εκφράζει προσωπικά και δημόσια, είναι πραγματικός leader, ικανός για ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων που του συμπαραστέκονται και τον εκτιμούν.