Κάνετε τη διαφορά

Ξεκινήστε ένα επιχειρηματικό eco-system και δημιουργήστε το προσωπικό σας αποτύπωμα στην Ελληνική αγορά.

Κάθε χρόνο η ΒΝΙ λανσάρει έναν αριθμό νέων ομάδων στη χώρα μας και έτσι δημιουργεί νέες κοιτίδες επιχειρηματικότητας ώστε να μπορέσει να καλύψει όλους τους κλάδους και όλα τα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα των Ελλήνων.

Γιατί είναι σημαντικές οι νέες ομάδες;

Περισσότερες ομάδες σημαίνει μεγαλύτερο δίκτυο, επιρροή, επαφές και μεγαλύτερη αξία της ΒΝΙ για καθένα από τα μέλη της, στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Εμείς, όπως και άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο και τον τρόπο που συναλλάσσεται. Στη ΒΝΙ συγκεντρώνουμε ποιοτικούς ανθρώπους που πιστεύουν στις ίδιες αξίες.

Μερικές ιστορίες από τους leaders της ΒΝΙ Ελλάδας:

Έλλη Γλύτσου
Εκπρόσωπος της ΒΝΙ στην Ελλάδα, επιχειρηματίας. www.elliglytsou.com

Η ΒΝΙ με βοηθάει κάθε μέρα να βλέπω τον κόσμο σαν μια μεγάλη ευκαιρία για ανάπτυξη. Έχω συνεργάτες και referral partners σε όλο τον πλανήτη, νιώθω και μπορώ να πραγματοποιήσω οποιοδήποτε επιχειρηματικό μου στόχο.

Βασίλης Μεντζελόπουλος
Επιχειρηματίας, National Director BNI. www.amuse.gr

Φέραμε το σύστημα ΒΝΙ στην Ελλάδα, για να βοηθήσουμε τη μικρομεσαία αγορά να συνεργαστεί μεταξύ της και να βελτιώσει τους δείκτες ανταγωνιστικότητας σε κλίμακα τοπική και διεθνή. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν και είναι η αλλαγή κουλτούρας στην αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το πνεύμα συνεργασίας και άμιλλας.

Μαρία Θεμελή
Σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας διοίκησης, Συγγραφέας, Σύμβουλος επιχειρηματικότητας και εκδηλώσεων Δήμου Π. Φαλήρου.

Είχα τη χαρά και την τιμή να δημιουργήσω τις δύο πρώτες ομάδες της ΒΝΙ στην Ελλάδα, αποκτώντας ουσιαστικές μακροχρόνιες σχέσεις τόσο με τα ιδρυτικά μέλη, όσο και με τους επιχειρηματίες που έκτοτε έρχονται στις ομάδες αυτές. Ως entrepreneur έχω και γω το «μικρόβιο» της δημιουργίας και την έμφυτη ανάγκη των ανθρώπινων σχέσεων, άρα η δημιουργία ενός επιχειρηματικού οικοσυστήματος υπήρξε για μένα μοναδική εμπειρία.

Πάνος Χρόνης
Συστημικός ψυχοθεραπευτής. www.panoschronis.com

Το ταξίδι μου στη ΒΝΙ ξεκίνησε μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεχίζεται σήμερα, αλλάζοντας συνεχώς τη ζωή μου προς το καλύτερο, τόσο προσωπικά όσο κι επιχειρηματικά.

Ηλίας Μαλισιάγκος
Συντονιστής Ομάδας BNI

Χρησιμοποιώντας το σύστημα BNI έχω χτίσει δύο επιχειρήσεις, μία στην Αυστραλία όπου πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και μία στην Ελλάδα, που πλέον ζώ μόνιμα.  Όταν ξεκίνησα ως μέλος το 2008 έλεγα «Πηγαίνω στη ΒΝΙ», τώρα νιώθω ότι χρησιμοποιώ τη ΒΝΙ και όλα τα εργαλεία της μεθόδου προκειμένου να εξελίσσω, αναπτύσσω και διαχειρίζομαι την επιχείρησή μου.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας ΒΝΙ;

Πρώτα από όλα θα κάνετε μια συνέντευξη γνωριμίας με το τοπικό γραφείο της Αθήνας. Στη συνέντευξη αυτή θα κληθείτε να αναπτύξετε τους στόχους σας, τα αναπτυξιακά σας πλάνα και τη φιλοδοξία σας μέσα από την ομάδα αυτή. Θέλουμε να γνωρίζουμε φιλόδοξους ανθρώπους, άρα προετοιμαστείτε να παρουσιάσετε ένα χρονικό πλάνο στο οποίο θα επενδύσετε γνωριμίες και ενέργεια για το κοινό όφελος, το δικό σας και των συμμετεχόντων.