Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακαλούμε βρείτε εδώ απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας. Εάν δεν βρείτε απάντηση εδώ, παρακαλούμε
στείλτε μας email στο [email protected] ή καλέστε εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο της ΒΝΙ.

Όπως σε όλα τα login έτσι και στο BNI connect μπορείτε να πατήσετε «ξέχασα τον κωδικό μου», να βάλετε το email σας και να λάβετε οδηγίες για τα επόμενα βήματα.

Ζητήστε τη βοήθεια ενός μέλους της ομάδας σας, ή του μέντορα που σας όρισαν μόλις γίνατε μέλος. Μερικά βίντεο με οδηγίες για τη χρήση του BNI connect στα Ελληνικά μπορείτε να βρίσκετε εδώ https://youtube.com/playlist?list=PLhSgP4eMRpv6wirZyQBpT-o4FiNkD7BNX

Επίσης, οδηγίες για τη χρήση του BNI connect υπάρχουν και μέσα στο σύστημα, τις βρίσκετε σε γραπτό λόγο ή βίντεο πατώντας στο ερωτηματικό που βρίσκεται πάνω δεξιά στην σελίδα του bni connect.

Μπορείτε να αναζητήσετε το email που έχετε λάβει από το σύστημα το οποίο συμπεριλαμβάνει και το σύνδεσμο στον οποίο κάνετε την online πληρωμή της συνδρομής σας, να ζητήσετε βοήθεια από το προεδρείο της ομάδας σας, ή να καλέσετε στο γραφείο της ΒΝΙ εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στην πληρωμή επιλέγετε κάρτα και τον αριθμό των δόσεων που επιθυμείτε (έως 12). Οποιαδήποτε ερώτηση για τη λειτουργία της κάρτας σας θα πρέπει να την απευθύνετε στην τράπεζα με την οποία συνεργάζεστε, το σύστημα πληρωμών μας από τη στιγμή που επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής την κάρτα, σας κατευθύνει στον διαδικτυακό τόπο πληρωμών της τράπεζας, και άρα δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε με πληροφορίες που τον αφορούν, όπως πχ. Έχει όριο η κάρτα σας για να δεχτεί τις δόσεις; Είναι πιστωτική και όχι χρεωστική; Δέχεται δόσεις; Είναι κάρτα Ελληνικής τράπεζας;

Μέσα από το website της ΒΝΙ μπορείτε να προσκαλέσετε οποιονδήποτε άνθρωπο σε μια συνεδρίαση ομάδας ΒΝΙ, με τον ίδιο τρόπο που τον προκαλείτε στην ομάδα που συμμετέχετε. Εναλλακτικά μπορείτε να κατευθύνετε τον άνθρωπο να επικοινωνήσει με το γραφείο της ΒΝΙ ώστε να τον βοηθήσουμε εμείς.

Ως μέλος έχετε πολλή δουλειά στο χτίσιμο των σχέσεων με τα μέλη της ομάδας σας, γι’αυτό σας συστήνουμε να επενδύετε το χρόνο σας στις σχέσεις με τα μέλη της ομάδας σας. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορείτε για συγκεκριμένο λόγο να πάτε επισκέπτης σε άλλη ομάδα της ΒΝΙ Ελλάδας. Σε κάθε περίπτωση έχετε πρόσβαση μέσω του BNI connect στις επαφές όλων των μελών με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε και να ζητήσετε κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Παραμείνετε Συντονισμένοι

Ανάπτυξη τώρα: Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε το newsletter της BNI.

    BNI Newsletter